Tervetuloa Let’s GO perheeseen!

Tervetuloa mukaan Let’s Go perheeseen kuljetuspalveluiden tuottajaksi.

Olemme avanneet sähköisen sopimuksenhallintamenettelyn tälle sivustolle. Ilmoittautuminen palveluntuottajaksi tapahtuu TÄSTÄ

Ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä ota valmiiksi esiin vastuuvakuutuksesi vakuutusnumero, Y-tunnuksesi sekä liikennelupanumerosi (henkilöliikenne tai taksiliikenne) ja tutustu huolellisesti tämän linkin kautta sopimukseen ja sopimusliitteisiin.

Ilmoittautumisen jälkeen sopimuskäsittelijämme lähettää Liikennöitsijälle allekirjoitettavaksi Let’s GO välityssopimuksen. Välityssopimus allekirjoitetaan sähköisesti ja sopimuskäsittelijämme tarvittaessa opastaa allekirjoituksen käytännön tekemisessä.

Let’s Go brändäyksestä

Let’s Go brändin mukaisten kuljettajien asusteiden osalta tulemme tekemään yhteistyötä paikallisen Image Wearin kanssa ja tiedotamme asiasta enemmän edettyämme siihen pisteeseen, että asusteita voi alkaa hankkia.

Kaluston bränditeippaaminen tullaan järjestämään myös alueellisesti sovitun toimintamallin ja aikataulun mukaan. Brändiin liittyvistä yksityiskohdista tulemme tiedottamaan lähiaikoina lisää.